Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Bikosan replaces Amozan

Oral-B's Bocasan has been off the market for quite a while. We bring you Bikosan: the same formula and the same effect. Bikosan has a disinfecting and cleansing effect. It kills many different kind…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

 • Home
 • »
 • BIO-KULT, probiotica die het verschil maakt!

BIO-KULT, probiotica die het verschil maakt!

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbevolen probiotica merk in het Verenigd Koninkrijk en is internationaal één van de meest erkende probiotica merken.

BIO-KULT: merk het verschil
Er zijn 3 belangrijke verschillen die Bio-Kult onderscheiden van andere probiotica formules die op dit moment verkrijgbaar zijn.

14 verschillende bacteriestammen
Terwijl andere merken probiotica 1 tot maximaal 10 bacteriestammen bevatten, bevat Bio-Kult 14 verschillende stammen probiotica, waardoor het één van de meest diverse probiotica formules is die op dit moment beschikbaar is.

Een pure formule zonder additieven
De meeste probiotica formules bevatten magnesiumstearaat, maltodextrine en zelfs zetmeel, waarvan is aangetoond in studies dat het de darmflora van zeer gevoelige personen kan verstoren. De enige twee ingrediënten in Bio-Kult zijn: bacteriestammen en plantaardige cellulose. Dit maakt Bio-Kult de beste probiotica voor zelfs de meest gevoelige darmen.

Stabiliteit en levensvatbaarheid
In tegenstelling tot andere probiotica producten waarbij het aantal levende bacteriën slechts bij de productiedatum wordt gegarandeerd, garandeert Bio-Kult bacteriële potentie tot het einde van de houdbaarheidstermijn.
Het proces van inkapselen en vriesdrogen van Bio-Kult en de individuele verpakking van de capsules, maakt Bio-Kult een zeer stabiele formule die geen koeling nodig heeft.
Het inkapselen en vriesdrogen zorgt er ook voor dat de bacteriën het maagzuur overleven en hun bestemming in de darmen bereiken.

Bio-Kult is de winnaar van meerdere prijzen in 2011 en 2013 en won deze maand ook de prestigieuze prijs " The 2014 Best Supplement and Herbal Brand Award". Dit is de officiële prijs die wordt gegeven door de natuurdrogisten en -apotheken in het Verenigd Koninkrijk voor de supplementen die succesvol zijn in de natuurdrogisten en -apotheken omdat ze daadwerkelijk een verschil maken in de levens van hun klanten.

Ervaar zelf het verschil met Bio-Kult! Bio-Kult bestellen? klik hier

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012

   

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | All Rights Reserved | Sales conditions | Privacy Statement Bik-Bik.com | Cookies DesignWebwinkelsoftware