Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

AFT Always Fresh Gum 30ml Bik-Bik

Productcode : 50017a

Always Fresh Gum

improves condition gums

Close ↑

Show more ↓

Read the leaflet
€9,95 Approximate shipping costs

Experiences

 • Annie Bouwmeester uit Den Haag - January 2016

  " Gemakkelijk was het voor mij om het te bestellen wat ik zocht, paar jaar geleden had ik op radio West gehoord over die "oude " drogisterij in Leiden en dat ze een middel hadden tegen afte in de mond dat zou helpen te verzachten. Inmmddels heb ik het nu in huis en kan ik het gebruiken als het weer nodig is. "

 • paul beijeman uit amsterdam - May 2014

  " De website van Bik & Bik is overzichtelijk, de producten zijn snel te vinden. De betaling is eenvoudig en de verzending snel. Het enige wat ik tot nu toe besteld heb is Aft weg. Aften blijven een zeer pijnlijk probleem, met het gebruik van Aft weg (vnl. spoelen) beperk ik de tijd dat ik er last van heb en de heftigheid van de pijn. "

 • fam. Vissers - 1 May 2012

  " Prima levering "

 • annie gervink uit losser - January 2012

  " het is mij goed bevallen binnin twee dagen was het eral b.v.d Annie "

 • Agnes Stedehouder uit Rotterdam - 2 December 2011

  " Aft weg 30 ml Bik-Bik Ik heb al jaren om de haverklap aften in mijn mond. Na een paar dagen Aft weg gebruikt te hebben, zijn de 'gaatjes' op mijn tong genezen. Vanochtend had ik wel weer een nieuwe in mijn wang. Het middel werkt dus wel maar voorkomt nog niet dat ik weer nieuwe aften krijg. "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012