Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Excellent lipstick Blue 03

Productcode : ex001130

lipstick Excellent

Excellent is a lipstick that changes color, all day long and not issued in cups or glasses. Super Long Lasting. Available in 4 colors. Excellent lipstick changes color on the skin at all otherwise.

The lipstick is Kiss-Free, remains perfect on your lips and gorgeous color. Once applied and your lips shine all day.

Close ↑

Show more ↓

€9,65 Approximate shipping costs

Experiences

 • G. Hentenaar uit Roosendaal - May 2019

  " Ben zeer tevreden over de excellent lippenstift. Hij blijft lang zitten, brokkelt niet, is aangenaam zacht op de lippen en houdt schraalheid tegen. Jullie service is buitengewoon snel. Zeer tevreden!!! "

 • G. Hentenaar uit Roosendaal - August 2017

  " De excellent lippenstift bevalt heel erg goed. Door reclame mijnerzijds hebben onlangs 2 vriendinnen gevraagd deze ook te bestellen. De kleur geeft niet af, is vet van structuur, waardoor ik op de fiets nauwelijks extra moet stiften. "

 • G. Hentenaar uit Roosendaal - September 2016

  " Ik ben zeer tevreden over uw service, vooral de snelheid!! Ik heb een dankjewel op de bankbijschrijving geschreven. Die excellent lippenstift is nergens te koop en bevalt mij zeer goed. De kleur blijft heel lang zitten, het vetgehalte is fantastisch.Daar ik veel fiets is dit bijzonder prettig want ik krijg dan nooit droge lippen. "

 • Anneke - 1 July 2015

  " Goede en snelle levering! Prima producten! "

 • Saskia Bonnes uit Arnhem - June 2013

  " Ik heb de blauwe en groene lipstick gekocht. Eindelijk weer deze geweldige lipstick die goed kleurt en lang blijft zitten en niet afgeeft. Perfect. Ik had ze op een vrijdag besteld en donderdag was het binnen. "

  Reaction of Bik and Bik:Door onze fout heeft deze bestelling langer geduurd, normaal moet dit dezelfde dag verzonden zijn!

 • Martina Paulusma uit Wervershoof - January 2013

  " Geweldig snel geleverd "

 • Julie - September 2012

  " Goede lipstick maar nog een betere service. Post razendsnel in huis. "

 • Marjo Christiaans uit Boxmeer - September 2012

  " Correcte en vlotte levering. Had nog nooit iets bij jullie besteld Was bekend met de artikelen die niet meer in de winkel te krijgen waren, mar wel bij jullie. Product voldoet prima "

 • Moniique de Jager uit Den Haag - 2 June 2012

  " De bestelling is goed aan gekomen en ik ben erg blij met de excellent lipstick jullie zijn volgens mij de enige waar ik het nog kan krijgen ik krijg altijd een compliment dat de lipstick zolang blijf zitten. "

 • Martina Paulusma uit Wervershoof - April 2012

  " Hallo, Ik ben heel tevreden over de snelheid dat het binnen kwam, Maar over het produkt zelf niet zo, ik gebruik zeker al 15 jaar of langer deze lippestiften en deze zijn veel creme iger dan de vroegere en blijven ook niet zolang zitten. Verleden jaar heb ik daar ook over geklaagd bij exellent en ze gaven dat ook toe, ik heb toen nieuwe van ze gehad, dat hoeft nu niet maar als de kwaliteit van jullie zo blijft hoef ik ze niet meer. "

 • M. Graadt van Roggen uit Rotterdam - 2 March 2012

  " Ben uitermate tevreden over uw service en vooral ook over het feit dat u deze uitstekende kwaliteitslipstick nog verkoopt! Ik heb heel veel drogisterijen tevergeefs hiervoor benaderd maar al jaren lang kon niemand mij vertellen waar dit merk ("Excellent") nog te verkrijgen was. Ik wil dan ook graag nog 2 GELE lipsticks bestellen. Indien U mij deze opstuurt met de rekening, zal ik het bedrag direct overmaken. Mijn waardering: 5 sterren! Met vriendelijke dank, M.Graadt van Roggen-Hazeu Willem Pijperlaan 20 - 3055 WN ROTTERDAM "

 • Trudis Lefferts uit Hilversum - 1 January 2012

  " Ik heb stad en land afgezocht naar Excellent lippenstift .... en gevonden bij Bik&Bik. Snel besteld en snel in huis. "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012