Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Excellent lipstick Green 02

Productcode : ex001123

lipstick Excellent

Excellent is a lipstick that changes color, all day long and not issued in cups or glasses. Super Long Lasting. Available in 4 colors. Excellent lipstick changes color on the skin at all otherwise. Your color is unique. The colored cube under the lipstick is the color that will change the lipstick, these colors serve as a guideline.

Close ↑

Show more ↓

€9,65 Approximate shipping costs

Experiences

 • Marleen Hirsch uit Roermond - January 2016

  " Deze lipsticks zijn super! Snelle levering "

 • Anneke - 1 July 2015

  " Goede en snelle levering! Prima producten! "

 • A Dirks uit Helmond - 1 September 2014

  " Super! Betrouwbaar en snel. "

 • roy anker uit groningen - May 2014

  " goede service en uitstekend product. "

 • j.a. wildemans uit den haag - February 2014

  " Alles is perfect, dank jullie wel! "

 • Anneke uit Helmond - 2 November 2013

  " Gewoon goed, betrouwbaar en snelle levering! "

 • Henny van Gorsel uit Wijk en Aalburg - August 2013

  " Vanaf moment van bestellen tot aan levering op een zeer correcte manier op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Tevens een zeer snelle levering van het bestelde product. Alle lof mijnerzijds. "

 • Saskia Bonnes uit Arnhem - June 2013

  " Ik heb de blauwe en groene lipstick gekocht. Eindelijk weer deze geweldige lipstick die goed kleurt en lang blijft zitten en niet afgeeft. Perfect. Ik had ze op een vrijdag besteld en donderdag was het binnen. "

  Reaction of Bik and Bik:Door onze fout heeft deze bestelling langer geduurd, normaal moet dit dezelfde dag verzonden zijn!

 • Kolina Groefsema uit Blokker - April 2013

  " In eerste instantie wat problemen om mijn bestelling geplaatst te krijgen en ook de porto-kosten waren fors gestegen in vergelijking met een half jaar geleden. Dit heb ik u direct laten weten in diezelfde bestelling via uw kolom welke voor opmerkingen ius bedoeld. Heel goed systeem trouwens. U gereageerde hier direct op via de email. Dit kan ik erg waarderen en u vermelde in de email dat een bestelling welke in een envelop past, zoals bij mij, het ging om 4 lipsticks, er een deel van de porto-kosten zou worden teruggeboekt door u. De besteling kwam heel snel en netjes verpakt. En wat dagen later werd er ook keurig een bedrag teruggestort op mijn rekening. Petje af heren, zo bestel ik de volgende keer weer graag bij jullie. Kolina. "

 • Martina Paulusma uit Wervershoof - January 2013

  " Geweldig snel geleverd "

 • Marjo Christiaans uit Boxmeer - September 2012

  " Correcte en vlotte levering. Had nog nooit iets bij jullie besteld Was bekend met de artikelen die niet meer in de winkel te krijgen waren, mar wel bij jullie. Product voldoet prima "

 • Dinie, Alphen aan den Rijn - 1 August 2012

  " Het product kende ik al. Is lekker als basis lipstick, dus onder je gewone. Of voor als je niet teveel moeite wilt doen. Ik vind niet dat het een goede lipstick vervangt. Over de service meer dan tevreden. Overzichtelijke site, snelle levering en je wordt keurig op de hoogte gesteld dat de levering is verzonden. Vervolgens vond ik bij mijn pakje een kleine attentie. Dat voelde als een kadootje. Ik zal zeker terugkomen, als ik iets nodig heb! "

 • Kolina Groefsema uit Blokker - August 2012

  " Na bestelling artikelen netjes en vlot thuis bezorgd. Tevreden klant dus! "

 • Martina Paulusma uit Wervershoof - April 2012

  " Hallo, Ik ben heel tevreden over de snelheid dat het binnen kwam, Maar over het produkt zelf niet zo, ik gebruik zeker al 15 jaar of langer deze lippestiften en deze zijn veel creme iger dan de vroegere en blijven ook niet zolang zitten. Verleden jaar heb ik daar ook over geklaagd bij exellent en ze gaven dat ook toe, ik heb toen nieuwe van ze gehad, dat hoeft nu niet maar als de kwaliteit van jullie zo blijft hoef ik ze niet meer. "

 • M. Graadt van Roggen uit Rotterdam - 2 March 2012

  " Ben uitermate tevreden over uw service en vooral ook over het feit dat u deze uitstekende kwaliteitslipstick nog verkoopt! Ik heb heel veel drogisterijen tevergeefs hiervoor benaderd maar al jaren lang kon niemand mij vertellen waar dit merk ("Excellent") nog te verkrijgen was. Ik wil dan ook graag nog 2 GELE lipsticks bestellen. Indien U mij deze opstuurt met de rekening, zal ik het bedrag direct overmaken. Mijn waardering: 5 sterren! Met vriendelijke dank, M.Graadt van Roggen-Hazeu Willem Pijperlaan 20 - 3055 WN ROTTERDAM "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012