Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Excellent lipstick

Productcode : ex001147

Lipstick Excellent

Excellent is a lipstick that changes color, the whole day long and not issued in cups or glasses. Super Long Lasting. Available in 4 colors. Excellent lipstick discoloration on the skin at all something else. Your color is so unique. The colored box under the lipstick is the color that the lipstick is changing, these colors are provided as guidelines.

 

Close ↑

Show more ↓

€9,65 Approximate shipping costs

Experiences

 • Inez van Steijn uit Boxtel - 1 April 2017

  " Vlotte levering. Er was iets niet helemaal goed gegaan maar de medewerkster heeft een goede oplossing aangeboden, dus alsnog alles keurig in orde. Duidelijke procedure tijdens de bestelling. "

 • Inez van Steijn uit Boxtel - 1 July 2015

  " Prima producten. Ik vond wel dat het dit keer iets langer duurde voordat het geleverd werd (5 dagen), maar misschien kwam dat door de staking van TNT. "

 • Loes Lucassen uit Zelhem - February 2015

  " Bestelling en verzending prima verlopen. "

 • roy anker uit groningen - May 2014

  " goede service en uitstekend product. "

 • Inez van Steijn uit Boxtel - 1 February 2014

  " Gewoon een goede service! "

 • Simone van Rijn uit Venlo - 2 November 2013

  " Uitstekende en snelle service. Ik ben zeer tevreden over Bik en Bik! "

 • Jer van Dijk uit Utrecht - 1 February 2013

  " Ik vind de service bij Bik & Bik helemaal top! Voor de derde keer heb ik lipsticks besteld die ik in Utrecht niet weet te kopen. Vooruit betalen hoeft niet. Op de besteldatum ook verzonden naar mijn adres. Vriendelijk aan de telefoon. Kortom: fijn bedrijf. "

 • Inez van Steijn uit Boxtel - January 2013

  " Lekker snelle levering, Prima verpakt! "

 • Anna M.C. Duinmaijer uit Beemster - October 2012

  " Ik ben heel erg tevreden! Volgende keer bestel ik weer. Helemaal mooi: de teveel betaalde verzendkosten werden keurig naar mij teruggestort. Klasse! "

 • Julie - September 2012

  " Goede lipstick maar nog een betere service. Post razendsnel in huis. "

 • Marjo Christiaans uit Boxmeer - September 2012

  " Correcte en vlotte levering. Had nog nooit iets bij jullie besteld Was bekend met de artikelen die niet meer in de winkel te krijgen waren, mar wel bij jullie. Product voldoet prima "

 • Dinie, Alphen aan den Rijn - 1 August 2012

  " Het product kende ik al. Is lekker als basis lipstick, dus onder je gewone. Of voor als je niet teveel moeite wilt doen. Ik vind niet dat het een goede lipstick vervangt. Over de service meer dan tevreden. Overzichtelijke site, snelle levering en je wordt keurig op de hoogte gesteld dat de levering is verzonden. Vervolgens vond ik bij mijn pakje een kleine attentie. Dat voelde als een kadootje. Ik zal zeker terugkomen, als ik iets nodig heb! "

 • Cathy - 1 June 2012

  " Mijn ervaringen met Bik&Bik waren ook deze keer weer zo uitstekend dat ik beslist een volgende bestelling zal plaatsen wanneer ik daar weer behoefte aan heb. groetend, Cathy "

 • betty wortman uit utrecht - 1 April 2012

  " Ik ben wel tevreden,over de lipstick,maar ik vind de bezorg kosten absurd hoog! Het pakje was zo klein dat het door de brievenbus kon!Daarom vind ik het bedrag te veel.Als het pakje groter was geweest,dan had ik er niets van gezegd. "

 • Dide Veldhuijzen uit Leersum - 2 October 2011

  " Hele mooie lipstick! Bestelling was heel snel binnen "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012