Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Herbal laxatives Leiderdorp 240 grams Bik-Bik

Productcode : KR23083

To Old Leiderdorps recipe are the Laxeerkruiden Leiderdorp a natural solution for proper bowel function.

This is the product that was mentioned. Bekunisthee as in the Telegraph (01-06-2013) We will send it in a package of 240 grams for € 11.60.

The natural ingredients stimulate intestinal function and provides a good bowel movement. The herbal tea preparation and use as needed.

Note contains Senna! Do not use in pregnancy.

Close ↑

Show more ↓

Read the leaflet
€12,30 Approximate shipping costs

Experiences

 • E van Kleeff uit Nederhorst den Berg - 1 December 2019

  " prima produkt en snelle levering "

 • Hermi Bosch uit Den Haag - 2 July 2018

  " Nog steeds tevreden met L-kruiden Leiderdorp. Jammer dat u geen producten verkoopt van Lucovitaal. "

 • Els Van Asperen uit Hoogezand - July 2018

  " Werkt altijd prima. Bij ernstige obstipatie 2 avonden een kopje thee van 3 dikke theelepels en 15 min laten trekken. 't Vliegt eruit 's morgens "

 • E van Kleeff uit Nederhorst den Berg - 2 April 2018

  " prima. super snelle levering "

 • Hermi Bosch uit Den Haag - 2 October 2017

  " geweldige kruidenthee om te laxeren op basis van o.a. sennepeulen Gebruikte voorheen Bekunisthee, maar die is alleen nog in poedervorm verkrijgbaar. "

 • elena van kleeff uit Nederhorst den Berg - September 2017

  " snelle levering en goed product "

 • Hermi Bosch uit Den Haag - November 2016

  " Geweldige service. Werkten alle bedrijven maar zo efficiënt als Bik & Bik. De kruidenthee "Leiderdorp" gebruik ik al jaren lang. Geweldig product voor een slechte stoelgang. Ook Superol is zo een product dat ik iedereen kan aanbevelen bij verkoudheid /keelpijn.Van beide producten kreeg ik de gouden tip middels Emil Bode, voormalig columnist van De Telegraaf. Jammer dat zijn column niet meer bestaat. "

 • Henk Kruijmer uit Huizen - July 2016

  " Zoals ook de keren hiervoor een top laxeermiddel ( voor mijn Vrouw) ze is er zeer tevreden over. "

 • Gerrit Hallema uit Nuth - February 2016

  " Bestelling is in goede orde ontvangen. Alleen voorheen was de verpakking groter en daarmee voordeliger dan de huidige. "

 • Henk Kruijmer uit Huizen - 1 December 2015

  " Ik had ooit een artikel in de Telegraaf gelezen over een mevrouw Die problemen had met de stoelgang net als mijn vrouw toen dacht ik kanhet altijd proberen en sindsdien gebruikt ze het tot volle tevredenheid. "

 • Miranda uit Doetinchem - 2 July 2015

  " Snelle levering, top! "

 • Hermi Bosch uit Den Haag - 2 June 2015

  " Zoals altijd bestelling prima en snel verzorgd. "Trouwens, bedankt voor het interessante boekje"fytotherapie" vriendelijke groet Hermi Bosch "

 • Gerrit Hallema uit Nuth - 3 December 2014

  " Voor mijn schoonmoeder bestel ik steeds de sennepeulen en thee. Heeft darmkanker gehad en alleen met de sennekruiden, kan zij zich goed helpen, met betrekking tot haar stoelgang. Heeft jaren al diverse middelen gehad, ook die door arts en specialist waren voorgeschreven. Alleen deze werkte niet goed of hadden heftige bijwerkingen. Las 2 jaar geleden het stuk in de Telegraaf en had toen bij Bik & Bik de senne thee voor het eerst besteld, met hele goede werking voor haar. Sinds die tijd bestel ik het geregeld en gaat haar stoelgang weer veel beter. "

 • L. Bar uit Gorinchem - 3 November 2013

  " De eerste thee die ik echt zeer effectief vind, dag in, dag uit. Eén mispunt is gasvorming 's-nachts. Houdt a.u.b. rekening mee! "

 • Thomas uit SOEST - 2 August 2013

  " Fijne winkel, snelle levering... "

 • marianne - August 2013

  " Uiterst snelle levering, in goede orde ontvangen. Thee werkt perfect, jammer dat er niet meer info op de verpakking staat zoals: wat zit erin; hoe lang te gebruiken etc.. "

 • Jan Hoek - 3 July 2013

  " Uitermate tevreden. Een informatie aanvraag werd goed en snel afgehandeld. De bestelling en levering verliep volgens het boekje en het product L-kruiden Leiderdorp doet zijn werk uitstekend. De website had één minpuntje. Door te "Googlen" via Bekunis en Bik kwam ik bij Bekunis laxeerproducten op de Biksite terecht. Die waren niet meer te bestellen, terwijl het leek alsof het een bestelbaar product was. Op het geheel was dit slechts een klein detail. Volledig tevreden en 5 sterren. "

 • allegonda klinge uit delfzijl - July 2013

  " leider thee bevalt erg goed. alleen weinig in formatie er bij. maar ben erg tevreden hoe snel ik het thuis bezorgd kreeg. vriendelijke groet gonnie "

 • Willem Berndsen uit Katwijk - 2 June 2013

  " Bestelling is razendsnel en keurig verzorgd afgeleverd, beter kan niet. "

 • Gerrit Hallema uit Nuth - 2 June 2013

  " De bestelde thee werkt geweldig, had deze voor mijn schoonmoeder gekocht. Zij heeft darmkanker gehad en steeds problemen met ontlasting. De L-kruiden thee van Bik-Bik doet zijn werk goed. Waarvoor dank, Gerrit "

 • Hermi Bosch uit Den Haag - 1 June 2013

  " Bedankt voor de snelle toezending van de kruidenthee Leiderdorp en ook voor het feit dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen (heb nl. een minimuminkomen en dat scheelt dus weer) Hebt u n.a.v. het artikel in DE TELEGRAAF van 1 juni jl. in de column van Emile Bode (voorzien van mijn foto waarop ik in mijn keuken de thee sta te zeven) nog leuke reacties en wat zakelijk gezien nog beter is, veel bestellingen gekregen? Dat zou ik leuk vinden. Ik heb inmiddels iemand gevonden die de thee in de toekomst voor mij in de Doezastraat kan ophalen en contant betalen. Is de thee daar altijd voorradig ?Gaarne uw bericht. Met hartelijke groeten, Hermi Bosch "

 • T Baal uit Arnhem - 1 June 2013

  " Ik ben heel blij met de L-kruiden welke ik inderdaad door een artikel in de Telegraaf ondekt heb.Ik heb Prikkelbaar Darm Syndroom en heb heel vaak last van obstipatie welke ik met inname van lijnzaad probeerde te voorkomen.Ik neem nu om de andere dag de L-kruiden 's avonds (zoals voorgeschreven)en het helpt fantastisch. Zeker wil ik u bedanken door mij op de hoogte te houden dat de gedane bestelling wat langer zou duren daar Flite Mate Vliegen GP niet voorradig was. Mijn hartelijke dank en wens u Bik-Bik bedrijf heel veel succes, Met vriendelijke groet, Mevr.T.Baal "

 • alda segers uit kessel - 1 June 2013

  " L-thee besteld , de volgende dag in huis . Werkt goed ,is ook goed te drinken ,alleen sumiere informatie vond ik wel jammer. "

 • carin sieben uit ospel - 1 June 2013

  " De service was geweldig, het product had ik snel in huis en het doet ook wat het belooft! "

 • Henk Roesink uit Almelo - 1 June 2013

  " Ik krijg er erge diarree van. "

  Reaction of Bik and Bik:Dan is de thee sterk gemaakt!

 • Hannie Burgers-Tonen uit Escharen - 1 June 2013

  " mijn dank, prima vlugge levering en voldoet ook goed, bedankt "

 • WJ Finkenflugel uit Alphen aan den Rijn - 1 June 2013

  " ik ben tot nog toe heel tevreden over de L-KRUIDEN LEIDERDORP (THEE) "

Additionally, for optimal results ...

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012