Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Bikosan replaces Amozan

Oral-B's Bocasan has been off the market for quite a while. We bring you Bikosan: the same formula and the same effect. Bikosan has a disinfecting and cleansing effect. It kills many different kind…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Ice the cool depper 4711 40ml

Productcode : ec249

THE COOL ICE 4711 ICE Deppel already gives it away: the unique frost-optics of the vial refers to the refreshing effect!

The crystal clear, blue liquid reminiscent of clear, cold ice water and glittering ice.

The silver-cool design of colors and fascinating form of the label is a preview of the cooling capacity of the vial.

Close ↑

Show more ↓

€7,95 Approximate shipping costs

Experiences

 • Mirjam - 3 October 2017

  " Altijd snelle en correcte verzending. Enige adres waar nog Superol te vinden is. Zeer effectief middel! Actie van gratis verzenden wordt zeer gewaardeerd. "

 • Lilian Stocks uit Sint Joost - 3 October 2017

  " Snel en gemakkelijk. Vele drogisten afgelopen om mijn ice the cool depper te krijgen, wat me zo goed helpt bij mijn hoofdpijn. Echter nergens meer te krijgen, overal uit assortiment. Wat ben ik blij ik blij dat hij bij bik en bik wel te krijgen is. Hartelijk dank hiervoor. "

 • Lidi Rappard uit Den Haag - September 2015

  " Snelle levering, goede prijs, heel tevreden "

 • Hetty - 1 July 2015

  " Beste allen van Bik & Bik, Ik ben dik tevreden met uw service,wijze van betaling en snelle levering. Ik heb vooraf betaald,binnen een week werd het geleverd. Met vriendelijke groet uit Walsoorden. "

 • R.M. Schols uit Amsterdam - December 2014

  " Snelle levering van een prima product! "

 • Niek De Jongh uit Helmond - December 2014

  " Ik heb bij Bik&Bik 3 Ice cool deppers besteld omdat deze deppers bij mijn reguliere adres niet meer verkocht werden. Binnen enkele dagen in huis; en achteraf betalen. Ben onder de indruk van de geweldige service en snelheid waarmee deze producten werden afgeleverd. Mijn dank hiervoor. "

 • T.W. Huisman uit Drachten - August 2014

  " Goede producten bij Bik en Bik. Vooral met warm weer is the Ice cool depper ideaal. En nog bedankt voor dat boekje over de toepassing van kruiden en waar het speciaal voor bedoeld is. Fytotherapie. Nestosyl klovenspray is ook een fantastisch middel. herriestoppers kun je ook altijd gebruiken als er sprake is van een lawaaierige omgeving. Wij hebben hier een park en hier worden wel eens concerten gegeven en dan galmt dat hier door de hele straat heen. Misschien een idee voor andere mensen die hier ook mee te maken kunnen krijgen. En Tosca Eau de toilette wie kent het niet. Ze noemen het wel eens de goedkopere variant van Chanel. De geur bestaat al heel lang en ruikt zo lekker naar narcissen. Als ik mensen ken die een speciaal Drogisterijmiddel nodig hebben die zal ik Bik en Bik adviseren. Ze hebben van alles en service, kennis en ervaring op de winkelvloer. Je hoeft niet zo vlug bang te zijn dat ze iets niet weten. Wie weet kan het een bezoek aan de huisarts uitsparen omdat sommigen misschien wel eens te vlug daar naar toe gaan. Mocht dit niet helpen dan kun je altijd nog naar de huisarts op advies van Bik en bik. In blind vertrouwen tot je laatste snik bij Bik en Bik. "

 • Monique uit Amsterdam - August 2014

  " Na lang zoeken vond ik bij Bik & Bik de ice eau de cologne die je eerst nog gewoon bij de winkel kon kopen. 's Middags besteld en de volgende dag meteen in huis, geweldig. Wat een service. Er zat ook nog een boekje van Fytotherapie bij waar hele handige wetenswaardigheden in staan. Als je op zoek bent naar iets wat niet in de winkel verkrijgbaar is en wat wel te koop is bij Bik & Bik zou ik zeker aanraden om het bij Bik & Bik te bestellen. "

 • hetty roestenberg uit Walsoorden - 2 June 2014

  " Voor mij dikke mik bij Bik&Bik. De deppers zijn gewoon nergens te koop en ik heb er dus maar meteen drie besteld. Jammer van de superol dat ze dat niet meer in een buisje hebben. Ik had ook liever de mondspoeling kant en klaar gehad maar dan doen we er maar wat langer over. De oorreiniger is bij mij niet van toepassing omdat dat het beste werkt als je veel oorsmeer ontwikkelt. Netjes verpakt .Ik zal zeker nog eens een keer bestellen. "

 • Brigitte Tummers uit Bergeijk - 1 May 2014

  " Super snel in huis. Goed verpakt, zodat niets kapot zou kunnen gaan. Ik ben heel blij dat ik deze Ice deppers heb kunnen bemachtigen, want er is niet aan te komen bij drogisterijen en op internet heb ik ook heel lang moeten zoeken voor ik dit adresje had gevonden die ze wel heeft en kan leveren. "

 • r mulders uit eindhoven - May 2014

  " ik zocht iets wat nergens meer te vinden was .... en jawel Bik en Bik konden het leveren. heel blij ben ik ermee en heb er dus meteen 2 exemplaren van besteld. tot de volgende bestelling! "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012