Wij zijn druk bezig een volledig vernieuwde webshopGa naar de nieuwe webshop

Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Potassium Bioxalas (sorrel salt) (poison)

Productcode : 201

Bioxalas potassium (poison)

dioxalaat

sorrel salt
K2C2O4 H2O? KHC2O4
Di-kaliumoxalaat monohydrate

Close ↑

Show more ↓

€ 11,50 Approximate shipping costs
Add to cart →

Experiences

 • Cees van Rooij Nederlands Stendrukmuseum in Valkenswaard - November 2012

  " Ik was voor het Nederlands Steendrukmuseum op zoek naar zuringzout een oud middel om vlekken uit kleding te halen maar ook erg giftig. Het middel is vrij moeilijk verkrijgbaar bleek mij toen ik er voor een expiriment naar een oude lithotechniek naar op zoek was. Bij Bik & Bik (gevonden via internet) ontmoette ik "meedenkers", mensen die geinteresseerd zijn in jouw vraag. Ik kreeg de "Kalium Bioxalas" in een recordtijd toegestuurd. Wij kunnen nu een heel oude steendruktechniek proberen uit te voeren zoals dat meer dan 100 jaar geleden ook ging. Wat moet ik meer zeggen!! Topleverancier, bedankt. "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012