Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Bikosan replaces Amozan

Oral-B's Bocasan has been off the market for quite a while. We bring you Bikosan: the same formula and the same effect. Bikosan has a disinfecting and cleansing effect. It kills many different kind…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Sapoform / lysoform substitute for Lysol

Productcode : 75

SAPOFORM (lysoform) CAN NOT BE used undiluted. Sapoform in a 2-3% solution (prepared by dilution with hot water) can be used as dips and a. in nursing and for objects that come into contact with the patient b. when washing for personal hyiene desodorerende the operation c. in addition to bath water for children d. spoelvoeistof as for the hygiene for women e. water and related insect bites

Close ↑

Show more ↓

€ 5,90 Approximate shipping costs
Add to cart →

Experiences

 • M Kirch uit Diemen - December 2018

  " Beste Mevrouw & Heer, Hartelijk dank voor jullie mail. We zijn blij met de aankoop. Soms moet men extra goed schoonmaken en dan heeft men ook special middel zoals SAPOFORM nodig. Ik was ook blij jullie te vinden. Hartelijk dank! "

 • Cor Gerritsen uit Almere - September 2017

  " ben tevreden over snelle levering en het artikel voldoet aan de verwachting, goede beschrijving op de website "

 • W. Beugelink uit Meppel - 1 July 2017

  " Goedemiddag BIK-BIK. Bij het uit kijken naar Lysol kreeg ik het bericht binnen van Bik-BIk. Dus daar gezocht en niks over Lysol (oude merk heerlijke lucht) gevonden wel een andere merk namelijk SAPOFORM/ LYSOL. Goed gebeld dat ging Super goed en alles werd netjes uit gelegd en dat het NIET DE LYSOL is zoals vroeger helaas. Maar toch een flesje besteld om te kijken hoe en wat voor geur het heeft . NIKS en helemaal geen Geur te bekennen.. Maar schoon maken dat is geweldig en gelijk ontsmetten van toilet /douche. Daar werkt heel goed voor dat zie je gelijk wat een verschil met andere merken. Helaas is het niet het spul wat wij zochten en gaan ook gewoon door met zoeken naar de eninge en echte heerlijke geur van LYSOL> "

  Reaction of Bik and Bik:Door de toevoeging van creosoot in de Lysol kreeg deze ook de specifieke geur. Helaas is het gebruik van creosoot niet meer toegestaan.

 • Wendy uit Hoorn - 1 June 2017

  " Sapoform snel in huis, netjes verpakt. Het artikel zelf valt tegen. Ik had het als vervanging van Lysol, de geur is compleet anders. Deze geur was juist belangrijk om katten luchtjes te maskeren en het verkomen van plassen door katten op ongewenste plaatsen! "

 • Jan Vlieger uit Duiven - November 2016

  " Prima volgende keer weer. "

 • Huub van Riel uit Leiderdorp - 2 July 2016

  " Bestelde lysol en krijg een vervanger,wat niet ruikkt.bedoeling was om mensen die onze pakeergarage als wc gebruiken te verjagen met een ouderwets ziekenhuislucht "

 • TRUDY BOERTJE uit DEN HAAG - 1 December 2015

  " De Sapoform heb ik vrij snel na het bestellen ontvangen .De fles was met veel zorg ingepakt ter bescherming van het breken oid tijdens het verzenden . Ik heb gekozen voor Sapoform na het lang zoeken naar Lysol en deze nergens meer te koop was .Vroeger gebruikte ik Lysol voor het trappenhuis waar veel mensen gebruik van maakten . Heb het lang niet meer gebruikt en heb het ook niet meer in huis .Vandaar mijn recente speurtocht en via Google Sapoform gevonden .Deze ruikt lekker fris maar ik ben er heel eerlijk in :Had er meer van verwacht !Misschien moet ik er nog aan wennen en word ik enthousiast .Je weet maar nooit! "

 • Jan de Wit uit waalwijk - November 2015

  " Voor onze hondenkennel te ontsmetten en schoon te houden zocht ik Lysol. Niet aan te komen. Dus Sapoform/Lysoform besteld bij Bik en Bik. Super spul, ontsmet, reinigt grondig en neutraliseerd geuren zonder overheersend te zijn. Dik tevreden over dit product. Als het op is bestel ik weer. Tevens snelle levering en goed advies. TOP. "

 • M.J. ter Heerdt-Grimmelikhuizen uit Raalte - 3 August 2015

  " We hebben heel snel de Sapoform toegestuurd gekregen. Super! Prima verpakt. Nu kunnen we ons kippenhok goed ontsmetten. We zijn blij dat we dit produkt op internet gevonden hebben. "

 • Ineke van den Eijkel-Corte uit Dinteloord - 1 April 2015

  " Bik&Bik blijft het doen: Direct en goed leveren. Ook vind ik het zoekprogramma fijn, als ik een product zoek bij een bepaalde klacht kom ik direct bij de juiste producten. De keuze is enorm, en de service geweldig! "

 • Piet Titselaar uit Sittard - February 2015

  " Prima kon niet beter "

 • Ineke van den Eijkel-Corte uit Dinteloord - 1 January 2015

  " Onderstaande mail hebben we doorgestuurd naar Radar warme douche. We hopen dat hij wordt uitgereikt aan Bik & Bik voor de geweldige service, vriendelijkheid en snelle manier van handelen. Dank u wel Bik & Bik, in deze tijd een verkwikking om zo behandeld te worden! -------------------------------------------------------------------- Verstuurde mail naar Radar warme douche: Onze non profit Stichting voor bejaarde katten moet goed schoon zijn en ontsmet. Drogisterij Bik & Bik te Leiden verkoopt als enige Sapoform, een prima en goedkoop ontsmettingsmiddel. Bij de laatste bestelling had ik een liter besteld, er kwam 200 ml. Na één mail de volgende reactie: Sent: Tuesday, January 13, 2015 1:23 PM Subject: Re: Bedankt voor uw bestelling (20591) Geachte mevrouw van den Eijkel, We hebben niet goed opgelet, zo te zien. Excuses voor dit ongemak. We zullen u nog 800 ml nasturen! Met vriendelijke groet, Mirjam Bik. "

 • Kiona Piris uit Almelo - 1 January 2015

  " Goeie service. Kreeg mijn bestelling mooi op tijd. Netjes en zorgvuldig ingepakt. Mooie site met handige tips. Erg makkelijk om met iDeal te betalen. Ben zeer tevreden. Ga hier zeker vaker bestellen. "

 • Ineke van den Eijkel-Corte uit Dinteloord - 2 November 2014

  " We runnen een stichting voor bejaarde katten, en bij een paar brak niesziekte uit. Ontsmetten van de omgeving ons zelf en materiaal is noodzakelijk. Gezocht op lysol, maar nergens meer te krijgen, tot ik bij Bik&Bik terecht kwam. Sapoform is een prima vervanger en stinkt minder dan pure lysol, druppelflesjes en dopjes voor een habbekrats. Superol voor onze eigen hygiëne, want niesziekte kan op mensen overslaan. Onze oude houtkachel glanst weer als een zonnetje danzij kachelzwart, we wisten niet dat het nog bestond! Zeer snel bezorgd, en precies dat wat nodig was, Bick&Bick hartelijk bedankt, we hopen dat jullie nog heel lang bestaan!!! "

 • Antoon Vredevoort uit Oudkarspel - December 2013

  " Alles goed ontvangen volgens afspraak, uitstekende service Ik zocht een vervanger voor Lysol "

 • Cornelis - Blije - 2 May 2013

  " Mijn bestelling is geheel volgens verwachting gegaan! Superol besteld (zijn de enige die dit nog hebben) en gelukkig die dag geen verzendkosten.... Keurig verpakt en nog een leuk boekje erbij met info over planten en waar die gebruikt voor kunnen worden. Goede service dus "

 • Ben Sprokholt uit Eindhoven - 3 May 2012

  " Tot op heden, maken zij waar, wat ze zeggen en schrijven. Ik kan ze aanbevelen. Een contente mens. "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012