Wij zijn druk bezig een volledig vernieuwde webshopGa naar de nieuwe webshop

Secure payment with ...

We supply Superol!

Sore throat or toothache? Superol works! Superol disenfects and soothes your throat. It can also be applied to cuts and wounds. Furthermore Superol can be used against moulds and fungi on plants or to desinfect animal cages.

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Read more →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Read more →

Newsletter

Stay up to date with the latest news and products through the newsletter of Bik and Bik Online.

Sodium hydrogen sulfite Na2S2O4

Productcode : 132

Sodium hydrosulphite

Na2S2O4 Bleaching Powder Store in tightly closed jar (dry), as has become the heart does not work anymore!

Close ↑

Show more ↓

€ 5,90 Approximate shipping costs
Add to cart →

Experiences

 • Joop Pieters uit Kerkrade - March 2020

  " Natrium hydrosulfiet gekocht voor het zuren van de RO membranen in de watermaker op m'n zeilboot ter voorbereiding op toekomstige langere tochten waarbij we geen beschikking hebben over voldoende schoon drinkwater. Prima product voor een redelijke prijs en supersnel geleverd. Is inmiddels verbruikt met een goed resultaat voor zover het zich laat aanzien. "

 • ria varel uit Bruinisse - 2 May 2018

  " Hydrosulfiet besteld voor het wol verven met indigo. Snelle levering en uitstekend verpakt. Zeer tevreden dus!! "

 • Fiona - 1 May 2018

  " Snel geleverd. "

 • Mariska - 3 March 2018

  " Ik heb twee zakjes hydrosulfiet gekocht. De bestelling is snel geleverd. 1 zakje was beschadigd en het poeder kwam uit de zijkant van het doosje waarin het zakje ( netjes) was verpakt. . Omdat er niet veel gelekt is vond ik het niet nodig om vervanging te vragen. de hydrosulfiet doet het prima. "

 • J.M.S. uit Büllingen - January 2017

  " Zeer snelle levering, prima verpakt "

 • W.D. Engelbracht uit Maastricht - 1 July 2016

  " Prima snelle levering! Bedankt "

 • frits den Heijer uit Biggekerke - 2 December 2013

  " in orde "

 • jennie kampstra uit den burg - 2 June 2012

  " na dagen lang alle winkels in de buurt tevergeefs te hebben afgelopen, vond ik eindelijk de hydrosulfiet die ik nodig had voor een goede prijs en het was ook met één dag al in huis! Dus: enorm assortiment en snelle service. "

 • Joyce van der Stad uit Haarlem - 1 May 2012

  " Toen drogisterij de Tulp in 2012 uit Haarlem verdween, was ik teleurgesteld. Het was een prima zaak. Ik kocht er oa stinkpoeder, waarmee je je verkleurde was weer stralend wit kreeg. Toen ik onlangs een roze was had ben ik gaan Googelen op stinkpoeder en de Tulp. En daar kreeg ik Bik&Bik, mét stinkpoeder. Ik heb meteen een grote zak gekocht omdat familie en vrienden ook verkleurde wassen hebben. Nu kan ik ze stinkpoeder cadeau doen. Het was heel gemakkelijk om te bestellen en ik had het snel in huis. Leve Bik&Bik en Lang Leve Stinkpoeder. "

Recently viewed

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is the result of a unique collaboration of P.J. Bik of Bik Drugstore in Leiden and GJ Bik of Drugstore de Tulp in Haarlem.

  Contact

  Bik & Bik
  Doezastraat 4
  2311 HB Leiden
  Netherlands

  Tel: +31-71-3000012